Духовно благо - наставно средство у вјеронауци

Удружење “Српско-руски мост” недавно је, са благословом Преосвећеног Eпископа бањалучког г. Јефрема, издало нову књигу са двдијем под називом Духовно благо (пуни колор и преко 40 слика у боји), аутора Мире Лолић Мочевић, познате новинарке и публицисте. Са благословом Епископа бањалучког Јефрема рецензију је урадио јереј мр Драган Грујић.

У књизи и на двд-ију (чији су снимци подвучени неким од најљепших руских духовних пјесама) су приказани сви манастири и најзначајније цркве у свих пет eпархија Српске православне цркве у Републици Српкој и БиХ као симбола духовног, културног и историјског блага нашег народа. Духовно благо је промовисано у Москви, Београду и Бањалуци. Ова књига, у цјелини гледано, може послужити као одлично наставно средство у настави Православне вјеронауке, за шта је добила позитивно мишљење од Републичког педагошког завода.

Промоција књиге изазвала је велико интересовање јавности, а промовисана је у Москви, Београду и Бањалуци. Контакт: srpskoruskimost@gmail.com, телефони 051/281-222, 066/453-940, 065/443-643