Пријеми у Епархији зворничко-тузланској

 Пријеми у Епархији зворничко-тузланској
 Пријеми у Епархији зворничко-тузланској
 Пријеми у Епархији зворничко-тузланској
 Пријеми у Епархији зворничко-тузланској

Његово Преосвештенство Епископ зворничко-тузлански г. Фотије примио је 17. јануара 2018. године у Епархији зворничко-тузланској у Бијељини начелника Општине Пелагићево мр Симу Стакића, као и протојереја-ставрофора Миодрага Каиновића испред Црквене општине горњожабарске. Повод за разговор је 25-годишњица од успостављања Општине Пелагићево која ће бити обиљежена 30. јануара 2018. године.

Истог дана, епископ  Фотије је примио представнике Удружења грађана Пријатељи Илијаша из Бијељине на челу са председником Удружења г. Миленком Зупуром. Чланови и симпатизери овог Удружења су се послије Дејтонског споразума настанили у Бијељини, а поријеклом су из општина Илијаша, Вогошће, Рајловца, Високог, Брезе, Вареша, и Олова.

Дана 16. јануара 2018.године Епископ зворничко-тузлански г. Фотије примио је у Епархији зворничко-тузланској у Бијељини г. Слободана Павловића, председника Компаније Слобомир и г. Драгу Савића, директора исте компаније.

Истог дана, Епископ је примио и чланове Иницијативног одбора за изградњу храма у Човић Пољу, које припада Доњожабарској парохији. Чланови одбора су упознали Епископа са досадашњим активностима око изградње храма, као и о плановима за наредни период.

Епископ је такође разговарао и са представницима Завичајног удружења Тузлака у Бијељини. Представници удружења су изнели план годишњег сабора који ће бити одржан 3. фебруара у Бијељини, а говорили су и о другим активностима које удружење спроводи у току године.

Извор: Епархија зворничко-тузланска