Божићна богослужења у Нишу

Бадњи дан, петак, 6. јануара 2017. године

Јутарње богослужење са царским часовима и Литургијом служиће се у Саборном храму Силаска Светога Духа, храму Светог Николе и храму Свете Петке са почетком у 7,30 часова, а у храму Васкрсења са почетком у 8 часова.

Света Литургија ће се служити још у храму Светог Пантелејмона, храму Светог цара Константина и царице Јелене, храму Света Три Јерарха у насељу Брзи Брод и храму Успења Пресвете Богородице у насељу Доња Врежина са почетком у 8 часова,а у храму Светог Луке са почетком у 8,30 часова.

Бадње вече, петак, 6. јануара 2017. године

Вечерња богослужења са налагањем бадњака служиће се у Саборном храму са почетком у 15,30 часова, у храму Светог Николе, храму Светог Пантелејмона, храму Светог цара Константина и царице Јелене, храму Светог Луке, храму Васкрсења, храму Света Три Јрарха у Брзом Броду и храму Успења Пресвете Богородице у Доњој Врежини са почетком у 16 часова, а у храму Свете Петке и храму Светог Илије у насељу Комрен са почетком у 17 часова.

Рождество Христово, субота, 7. јануара 2017. године

Прва света Литургија служиће се у храму Светог Николе и храму Светог Луке са почетком у поноћ. Света Литургија у храму Светог Пантелејмона, храму Светог цара Константина и царице Јелене и храму Света Три Јерарха у Брзом Броду биће служена са почетком у 8 часова, а у Саборном храму, храму Светог Николе (друга), храму Светог Луке (друга), храму Свете Петке, храму Васкрсења, храму Успења Пресвете Богородице у Доњој Врежини и храму Светог Илије у Комрену са почетком у 8,30 часова.

Сабор Пресвете Богородице, 8. јануара 2017. године

Света Литургија служиће се у храму Светог Пантелејмона, храму Светог цара Константина и царице Јелене и храму Света Три Јерарха у Брзом Броду са почетком у 8 часова. Света архијерејска литургија  у Саборном храму биће служена са почетком у 8,30 часова, а света Литургија у храму Светог Николе, храму Светог Луке, храму Свете Петке, храму Васкрсења и храму Успења Пресвете Богородице у Доњој Врежини такође са почетком у 8,30 часова.

Свети архиђакон и првомученик Стефан, 9. јануара 2017. године

Света Литургија служиће се у храму Светог Пантелејмона, храму Светог цара Константина и царице Јелене, храму Успења Пресвете Богородице у Доњој Врежини и храму Света Три Јерарха у Брзом Броду са почетком у 8 часова, а у Саборном храму, храму Светог Луке, храму Свете Петке и храму Васкрсења са почетком у 8,30 часова.