Божићни концерт СПД „Јединство“

Божићни концерт СПД „Јединство“
Божићни концерт СПД „Јединство“
Божићни концерт СПД „Јединство“
Божићни концерт СПД „Јединство“

У оквиру празничне манифестације „Од Божића до Божића“ у организацији Туристичке организације (ТО) Котор синоћ је у цркви Светог Николе одржан „Божићни концерт“ Српског пјевачког друштва (СПД) Јединство.

Директор ТО Котор Мирза Крцић је поздравио домаћине и чсетитао предстојећи најрадоснији хришћански празник Божић. “Захваљујем вам се што сте дошли да у оквиру манифестације „Од Божића до Божића“ испратите концерт Српског пјевачког друштва (СПД) Јединство. Захваљујем се нашим домаћинима: оцу Мому, оцу Миленку и оцу Немањи, осталим црквеним великодостојницима, члановима Управног одбора СПД Јединство. Посебно поздрављам конзула Републике Србије у Црној Гори Зорана Дојчиновића. Вјерујем да сте и ових дана уживали у програму, а исто тако вјерујем да ће вечерас СПД Јединство са диригентима Иваном Кривокапић и Михајлом Лазаревићем приредити један незабораван концерт. Својим пријатељима и браћи православцима честитам Божић и отварам концерт СПД Јединство, уживајте“, поручио је Крцић.

Секретар СПДЈединство Драган Ђурчић је честитао свима који по јулијанском календару прослављају Божићи и захвалио организаторима манифестације „Од Божића до Божића“ на програму. „Желимо да у том духу живимо још на многаја и многаја љета“, поручио је Крцић. Манифестација „Од Божића до Божића“ организује се трећу годину за редом. Организатори су Туристичка организација Котор са НВУ Карампана, уз покровитељство Општине Котор и подршку Министарства одрживог развоја и туризма.

Извор: Митрополија црногорско-приморска