Епископ Атанасије посетио Дрвар

Епископ Атанасије посетио Дрвар
Епископ Атанасије посетио Дрвар
Епископ Атанасије посетио Дрвар
Епископ Атанасије посетио Дрвар

У понедељак, 2. децембра 2013. године, у вечерњима часовима Његово Преосвештенство Епископ бихаћко-петровачки г. Атанасије посетио је општину Дрвар гдје се састао са начелником општине г. Стевицом Лукачем. Састанку су присуствовали гђа Анка Папак Додиг, министар привреде Ливањског кантона,  г. Жељко Рујевић, министар правде Ливањског кантона, секретар Епархије јереј Здравко Богојевић и пароси у Дрвару протонамјесници Саша Црљић и Синиша Сердар и јереј Зоран Миловац.

На састанку се разговарало о тренутном стању и животу житеља Дрвара и проблемима са којима се сусреће општинска власт, а од којих је најизраженији незапосленост локалног становништва.

Епископ Атанасије, начелник Дрвара и министри у Влади Ливањског кантона размјенули су мишљења и начине заједничке сарадње Српске Православне Цркве и представника локалних власти око начина рјешавања основних животних питања становника Дрвара.

Предсједник општине Дрвар и министри Владе Ливањског кантона изразили су захвалност епископу Атанасију на константној активности и залагању Српске Православне Цркве  у сталној бризи и ревновању за повјерени јој заједнички народ.

Извор: Епархија бихаћко-петровачка