Обновимо небеско у селу Дубровско

Православно спортско друштво Света Србија и Црквени одбор храма Светог великомученика Георгија у селу Дубровско приређује добротворно концертно вече под називом Србија се роди у суботу 23. марта 2019. године са почетком у 19 часова у свечаној сали Центра за културу и спорт Шумице (Устаничка улица бр. 125а) у Београду.

Православно спортско друштво Света Србија од свог оснивања 2005. године уприличило је низ концерата просветитељског и добротворног карактера као и свечаних академија поводом обележавања националних јубилеја и празника. Сви концерти и догађаји одржавају се под називом Србија се роди у циљу подизања свести о повећању наталитета, а прилог се донира у добротворне сврхе. Добротворни прилог од улазница намењен је обнови храма Светог Георгија у селу Дубровско.

Учесници духовног сабрања Србија се роди су деца Православног спортског друштва Света Србија, беседничко и певачко одељење, појац Драган Млађеновић, народни гуслари Бошко Вујачић, Славко Јекнић и Батрић Јокановић, Руски женски вокални састав Роса и Музички састав Света Србија.