Помозимо лечење наше браће Андреје и Николе

Информативна служба Српске Православне Цркве добила је писмо из канацеларије Светог Архијерејског Синода које објављује у целини:

Поштовани, пише Вам Мирјана Павловић, мајка Андреје Павловића који у Бечу чека на трансплантацију срца. Са великом захвалношћу Вам се обраћам, јер сте нам изашли у сусрет и уз велику помоћ проте Петра Пантича смештени смо у стану који је у склопу наше цркве. Вечну захвалност осећам према проти Петру, оцу Александру и оцу Драгану и њиховим породицама који су нас прихватили и пружају нам велику подршку у свему. Сви они су максимално уз нас. Пред нама је још дуг временски период чекања на трансплантацију и бар још годину дана постоперативног лечења. Молимо Вас за ма колику финансијску помоћ. Свештенство ове цркве је већ покушало да нам помогне сакупљањем прилога али и њихове могућности су ограничене, а дуг период је пред нама. Син и ја осећамо велику захвалност на свему што сте Ви и овдашње свештенство учинили за нас и молимо Вас ако сте у могућности да нам пружите финансијску подршку како бисмо пребродили време које је пред нама. Наш динарски жиро рачун је: АНДРЕЈА ПАВЛОВИЋ 160-5810200032004-46 - У прилогу Вам шаљемо документа (pdf1 и pdf2) као доказ да је Андреја на листи за трансплантацију.

Унапред захвални Мирјана и Андреја Павловић

Објављујемо и писмо које нам је стигло из Кабинета Његове Светости Патријарха:

Молим Вас  да нам помогнете да спасимо нашег другара. Наш Ниџа има само 19 година, а скоро 4 године се бори са опаком болешћу. Два пута је успео да победи, али се примарни канцер  на карлици јавио и трећи пут. Тренутно је у болници и чека додатне налазе како би направили план лечења за даље. Његов спас је да оде у иностранство, али за то нам је потребна Ваша помоћ и помоћ свих добрих људи. Ми куцамо на свака врата и молимо се да нам се нека отворе. Помозите нам да спасимо нашег другара, наш најлепши осмех.

Јелена

Фондација Буди хуман прикупља средства за Николу Вулиновића.