Помозимо породицу Милисковић!

Уредништво Информативне службе Српске Православне Цркве, на препоруку надлежног свештеника, примило је молбу наше сестре Тање Милисковић, коју радо објављујемо и препоручујемо пажњи посетилаца наше интернетске презентације

Молба

Зовем се Тања Милисковић, рођена сам 8. марта 1980. године и живим у Добановцима са оцем Славком и мајком Мирјаном. Годинама већ наша трочлана породица егзистира на граници опстанка у непрекидној борби са болешћу и немаштином. Инвалидска пензија мога оца износи 12.000 динара (око 100 евра) и то су наши укупни месечни приходи. Мајка и ја смо незапослене. Кад ми се укаже прилика, ја радим, али је то увек само привремено и обично на црно. По струци сам трговац, са завршеном средњом трговачком школом.

Мој отац има злоћудни тумор на плућима који је метастазирао на мозак. Операција на мозгу, друга по реду, извршена му је 8. септембра 2013. године. Лечење главне болести – канцера на плућима, тек предстоји. Нестабилан је при ходању и не може сам да функционише. Када изађе из болнице мораће да путује од куће до болнице на терапије, а то неће моћи сам, јер има оштећење вида - види само на једно око, а и то само 50%, и мора да има пратиоца. Биће му потребни и одговарајући медикаменти, за које ми немамо новца.

Моја мајка Мирјана, која заједно са мном негује мог оца, и сама је имала три операције, од којих је последња била пре три месеца. Болује од цирозе јетре, а оперисана је и са гинеколошке стране. Због таквог здравственог стања она не може да ради, а  уз то је потребна и за негу оца. А њој је такође потребно адекватно лечење, за које ми немамо новца.

Обраћам се за помоћ свима онима којима је Бог дао могућност и благослов да помажу другима - да нам помогну што пре, материјално и духовно, новцем и молитвом, јер нам је њихова помоћ преко потребна да колико-толико олакшамо здравствене тегобе и продужимо живот и моме оцу и мојој мајци.

Са вером у Бога и надом у доброту људи, унапред благодарна,

Тања Милисковић

Ул. Анђелка Чобановића 35, 
11 272 Добановци, БЕОГРАД
Тел.: 00 381 11 8467 109
Моб.: 00 381 62 965 26 48 
E-mail: t.miliskovic@gmail.com

Рачуни на које можете слати новчану помоћ:

Мирјана Милисковић, Banka INTESA

 

Помозимо породицу Милисковић!
Помозимо породицу Милисковић!
Помозимо породицу Милисковић!
Помозимо породицу Милисковић!