Распоред богослужења митрополита Амфилохија

Архиепископ цетињски и Митрополит црногорско-приморски г. Амфилохије служиће са свештенством у петак, 2. јуна 2017. године, на празник Преподобног Стефана Пиперског свету службу Божју у манастиру Ћелија Пиперска са почетком у 9 часова.

У суботу, 3. јуна 2017. године, на празник Светих цара Константина и царице Јелене служиће свету архијерејску Литургију у Саборном храму Светог Јована Владимира у Бару са почетком у 9 часова, а свечану литују у част и славу Светог Јована Владимира улицама града под Румијом предводиће са почетком у 19 часова.

У недјељу, 4. јуна, на Духове, Митрополит црногорско-приморски служиће свету службу Божју у манастиру Стањевићи са почетком у 9 часова, а празничну литију предводиће улицама Будве са почетком у 19 часова. На Духовски понедјељак, 5. јуна, владика Амфилохије ће свету службу Божју служити у манастиру Режевићи, са почетком у 9 часова. На Духовски уторак, 6. јуна 2017. године, митрополит Амфилохије служиће свету архијерејску Литургију у Острогу са почетком у 8 часова.