Распоред богослужења Митрополита црногорско-приморског Амфилохија

Архиепископ цетињски и Митрополит црногорско-приморски г. Амфилохије служиће на Бадњи дан, 6. јануара 2017. године, са свештенством свету архијерејску Литургију у Цетињском манастиру са почетком у 8 часова.

У 13 часова Владика ће благосиљати и налагати бадњаке пред манастиром Светог Николе на Ободу Црнојевића, у 15 часова пред Цетињњским манастиром, а у 17,30 часова у манастиру Костриковача у Мртвом Дубоком.

На Божић, 7. јануара Митрополит Амфилохије ће служити Свету архијерејску литургију у Саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици, са почетком у 8 часова.

На Сабор Пресвете Богородице, 8. јануара Митрополит Амфилохије ће служити Свету службу Божију у манастиру Морача, са почетком у 9 часова.

На празник Светог првомученика и архиђакона Стефана Владика ће свету архијерејску Литургију служити у Саборном храму Светог Јована Владимира у Бару, са почетком у 9 часова, а у наставку ће обавити освећење спомен обиљежја књазу Николи и ослободиоцима Бара од Турака поводом 140 година од овога догађаја.