Седница Управног одбора "Човекољубља"

Седница Управног одбора "Човекољубља", добротворне фондације Српске Православне Цркве, одржана је 24. априла 2014. године у Патријаршији српској у Београду са почетком у 11 часова.

Седници, којом је председавао председник Управног одбора Високопреосвећени Митрополит црногорско-приморски г. Амфилохије, присуствовали су Преосвећена господа Епископи сремски Василије, шумадијски Јован, ваљевски Милутин, директор Фондације мр Драган М. Макојевић, начелник Општег одељења дипл. правник Милан Андрић, управник финансија Фондације г. Дејан Опрић и записничар г. Радивоје Минић.

Ток седнице обележио је рад на извештају Фондације за 2013. годину. После детаљног излагања извештаја, Управни одбор Фондације је донео одлуку којом се извештај у потпуности усваја, а сарадници Фондације су похваљени за делатности које су извршене у 2013. години.  Истовремено, исказано је велико задовољство квалитетом финансијског извештавања као и самом чињеницом да је Фондација већ дванаесту годину за редом добила позитивно мишљење од домаћих и иностраних ревизорских институција које су прегледавале финансијско пословање.

У наставку седнице Управни одбор је указао на одређене могућности како да Фондација има још већу улогу у решавању појединих проблема са којима се суочавају потребити.  Такође разговарало се и о начинима који би Фондацију учинили још активнијом у самом животу Цркве.

Извор: Човекољубље

Седница Управног одбора "Човекољубља"
Седница Управног одбора "Човекољубља"
Седница Управног одбора "Човекољубља"
Седница Управног одбора "Човекољубља"