Сребрни печат Штампарији Српске Православне Цркве

Сребрни печат Издавачкој фондацији Српске Православне Цркве за књигу "Слово љубве"

На 36. Међународноим сајму графичке и папирне индустрије Графима стручни жири, који су чинили проф. др Миодраг Тодоровић, председник, Зона Костић, графички дизајнер, и проф др Бранко Савић, оцењивао је експонате у шест робних група. У категорији Робна група Књиге Издавачкој фондацији Српске Православне Цркве додељена је диплома Срберни печат за књигу Слово љубве.

Са благословом Његове Светости Патријарха српског г. Иринеја, Издавачка фондација Архиепископије београдско-карловачке је почетком лета 2013. објавила књигу Слово љубве или Слово о љубави Стефана Лазаревића, и дело одштампала у Штампарији Српске Православне Цркве. Овај издавачки подухват је помогла Канцеларија за сарадњу са Црквама и верским заједницама. Слово љубве је песма, писмо, славна песничко-богословска посланица. Написао ју је деспот Стефан Лазаревић 1409. године. Има само десет строфа који почињу иницијалом, који кад се повежу у акростих творе наслов песме - Слово љубве. Упућена је брату Вуку као позив на помирење, на братску љубав. Зацело спада у ред најпоетскијих текстова наше средњовековне књижевности.

Диплома Златни печат додељена је компанији Стојков Штапмарији из Новог Сада за монографију „Љубодраг Јанковић-Јале: Склуптуре“.