Сутоморе Петру кличе - за све хвала свештениче!

Уз измијешана осјећања туге и среће, у Сутомору је прије неколико ноћи доскорашњем надлежном пароху приређен ријетко виђен испраћај на нову свештеничку дужност. Био је то дан за који је ваљало живјети и који је, дакако, требало заслужити. То је општа оцјена оних који су се нашли на вечери захвалности, како су организатори „крстили“ дружење којим су испратили досадашњег и дочекали новог пароха спичанско-мишићког.

„Сутоморе Петру кличе - за све хвала свештениче“, текст је на транспаренту окаченом на Парохијском дому у Сутомору, којим је четрдесетак пријатеља и парохијана дочекало протојереја Петра Церовића, досадашњег пароха спичанско-мишићког, који ће, одлуком митрополита црногорско-приморског Амфилохија, након дванест година проведених у овом приморском градићу, службу наставити у Будви.

Отац Петар није крио емоције и како то обично бива у оваквим приликама, ријечи постају уске да дочарају његову, али и радост свих присутних на вечери захвалности. Боље од ријечи говори видео-прилог ИН4С.

Извор: Митрополиј ацрногорско-приморска