Ученик генерације - полазник веронауке

Данас је проглашена ученица генерације у Технићкој школи Миленко Веркић Неша у Пећинцима. То је Александра Бакић, економски техничар. Највеће успехе током школовања, ученица генерације постигла је на такмичењима на којима јој је ментор био вероучитељ Милош Јефтић.

-Заиста сам поносна што сам проглашена за ђака генерације. Много сам се трудила како би то остварила тај свој циљ. Највеће заслуге за моје успехе на многобројним такмичењима из историје, предузетништва, и многим литерарним конкурсима, има вероучитељ Милош Јефтић, који ми је био ментор на истим. Такође, поменула бих и друге професоре, који су ме упознали са економијом, и помогли ми да је заволим, и остварим резултате из те области. Планирам да упишем Економски факултет у Београду, а мој нови циљ је да и тамо остварим максималне резултате, рекла је Александра Бакић.

-Наравно, ово је тек почетак. Ја сматрам сву децу за своје ученике, и када заврше школу. Јер веронаука је живот, а то је наука која нема крај. И ученица генерације прошле школске године, Сандра Великић је постигла највећи успех на такмичењима, а и ђаци генерације пре ње, рекао је вероучитељ Милош Јефтић.

Извор: Епархија сремска