Васкршњи концерт СПД „Слога“

Трећи Васкршњи концерт Српског певачког друштва „Слога“ из Сарајева биће одржан 9. априла 2018. године у храму Светог Преображења Господњег у Новом Сарајеву са почетком у 19 часова.

Са благословом Његовог Високопреосвештенства Митрополита дабробосанског г. Хризостома, у заједничкој организацији са Црквеном општином долачком и Српским хуманитарним удружењем „Добротвор“ из Сарајева, „Слогин“ Васкршњи концерт прерастао је у лепу и много потребну традицију.

Ове године уз мешовити хор СПД „Слога“ којим диригује Стефан Мојсиловић, наступиће и солисти сопран Лана Пржуљ и тенор Јереј Видак Вујадиновић, као и Дечји хор Центра за младе Митрополије дабробосанске „Свети Петар Сарајевски“ из Источног Сарајева. Концерти претходних година су превазишли сва очекивања што се тиче посећености, па се надамо великој подршци публике.

Трећи Васкршњи концерт посвећен Празнику над празницима биће одржан у храму Светог Преображења Господњег у Новом Сарајеву 9. априла 2018. године са почетком у 19 часова, а улаз је слободан. Добродошли!

Извор: Митрополија дабробосанска